lite kaos i tillvaron, men så många fina ord.

Ingen nytt angående busskillen.

Malmöfestivalen - Tisdagen.
Åkte till stan (hbg) och mötte Sissa för att sedan sätta oss på tåget tillsammans med Steff +2killar (förlåt jag är dålig på namn) för att bege oss till Malmö.
kom till malmö 18:10 och vi skulle se Dropkick Murphys 19:00 så vi gick direkt till Stora scenen, träffade Hampus och några av hans kompisar och Emma och Malin och även en hel del som jag snackat med på bilddagboken också, kul.
Men väl där skulle jag träffa en kille som jag började snacka med i Måndags (alltså en dag innan), direkt när jag träffade honom var han konstig, typ sa direkt att han gillade mig och sånt, du känner inte mig?! Men han frågade om jag ville lära känna honom och ja visst, varför inte liksom?!
Vi kom överens om att vi skulle ses senare på kvällen och vi gick åt olika håll.
Jag hamnade med Hampus och hans kompisar, drack lite öl och åkte radiobilarna (haha), mys var det.
Men sen efter någon timme eller två träffar jag internetkillen igen och han kramar mig och säger att han verkligen gillar mig och jag upprepar gång på gång att han inte känner mig och redan här börjar jag ogilla honom mer och mer då han är så på. Iallafall så stack vi till Mölle men förflyttade oss ganska snabbt ner mot Casinot.
Träffar skit många goa människor men sen kommer internetkilles kompis fram till mig och börjar snacka, kallar honom K. jag och K retas lite, slåss lite på skoj och jag var sugen på något crazy.
Jag- kom vi badar
K- men man kan ju inte bada med kläder?
Jag- men vi badar nakna då!
Direkt efter detta samtalet går K till internetkillen och säger att jag stöter på honom och jag hamnar i en häftig diskussion om vad som hände och vad jag höll på med?! Jag gick därifrån som hans "ovän" då han drog upp Hampus (min bästa vän). Internetkillen gav pikar om hur han "ägde" mig gång på gång och nej, jag har varit i sånna förhållande förrut och den här människan har jag aldrig ens träffat förr, så jag dumpade allt som hade med honom att göra.
Så träffar jag en annan kille som jag kallar F, han var trevlig och glad och väldigt öppen och jag kände mig bekväm med honom så vi växlande borde ord och kyssar på någon trappa en bit ifrån alla andra.
Jag skulle precis gå till alla andra, kramade F och DÅ kommer internetkillen och slår F en sån smäll över huvudet så F flyger ner på marken och slår huvudet i trappan och internetkillen sparkar honom i ansiktet och jag och K försöker slita bort honom.
Jag var så sjukt förbannad så att benen skakade på mig och det fanns inga ord för min ilska men ÄNDÅ skulle internetkillen lik förbannat "prata" med mig, men jag hade inget att säga, jag ville bara att han skulle gå och han gick efter många "om" och "men".
Jag satte mig med F och pratade lite, bad om ursäkt hit och dit och fick försöka förklara situationen så gott det gick.
Vi sa hejdå och han gick hem.

Pratade med Hampus en hel del, tack för att du finns :)

Sen träffade jag en annan kille som heter Dennis, helt underbar kille.
han berättade helt öppet om sig själv som om det inte fanns något att dölja,
han fångade mig med en blick och inget mer blev sagt på en lång tid.
Hans ögon hade ett djup jag aldrig sett förrut, jag ville inte sluta kolla i dom.
Vi gick en runda och snackade om allt möjligt, han ville ha med mig hem till honom men inte,
för Else kom och mötte mig och vi gick hem till Jon, fick ett fint sms av Dennis på vägen hem :)

Jag kunde givetvis inte somna hemma hos Jon då vi låg 6pers på golvet på 2 tunna madrasser och alla gjorde konstiga ljud hela tiden när dom sov, helt mysko.
Men vid 7 gick jag och Hampyss till tåget och vi var tillbaka i Helsingborg vid 8-8:30 typ och jag åkte hem, duschade och bytade om, stack till skolan på hälsogrejj, stack hem igen men sen skulle jag ner till stan igen vid 15 så det blev inget sovande imellan heller.
Jag och moster käkade iallafall kebab på BOMB <--- ät där.
Sen stack jag hem och nu sitter jag här, dödstrött och ska skriva klart det här inlägget sen ska jag ringa min kakpojke och sen sussa gott.

Avslutningsvis vill jag säga att JAG ÄLSKAR DIG LINDA, jag kommer alltid finnas här,
genom skratt, genom tårar, genom skrik och slag om det så behövs. du betyder mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0