Tisdag kväll.

Tisdag och som sagt blev det ingen skola idag, kan ju tillägga att jag fortfarande har världens huvudvärk, tror mitt huvud planerar mord på mig.
Else kom hit innan iallafall, sedan gick vi ner till stan där vi mötte Mathilda, gick och kollade klänningar till Elses student, hittade en del fint.
Handlade hem lite middag, gick på Jeny också, sedan åkte jag hem till min älskade soffa.

Jag är sjukt seg idag och orkar egentligen inte skrivit något alls, förutom att jag saknar Andreas så mycket så jag skulle kunna GÅ till Lund just precis nununu.

snygga installerare borde det finnas fler av.

lite snabb uppdatering, jag hade världens huvudvärk när jag vaknade och sedan vid halv 8 ringde det på dörren, in kliver dom snyggaste installerarna man kan tänka sig och jag ser ut som fan, great.
Dom leker blattar ena stunden och andra härmar dom ozzy och jag sitter bara å skrattar.
Men det är lugnt för jag har något fint att titta på iallafall och nu kommenterade dom att jag skriver fort haha dom är goa jag vill köpa dom och ha dom i min bokhylla, det kan jag lova er.
Fast dom ska snart dra vidare, dom ska bara borra klart och göra så jag får ännu mer huvudvärk, tack för den. det är priset man får betala för att ha något snyggt att titta på.

Tisdag morgon, huvudvärk.

Klockan är lite innan 8 och jag vaknade för en stund sedan, borde varit i stan på väg till skolan men min kropp strejkar idag, och huvudet dunkar ikapp med hjärtat känns det som. Så idag blir det ingen skola, jag vet att jag måste egentligen men jag får ännu mer ont i huvudet av att hålla ögonen öppna just nu så det är inte värt det.
Jag skriver mer senare när jag vilat en stund.

Måndag & jag hatar csn

Gud vilken dag säger jag bara, jag försov mig imorse, vaknade halv 8 och bussen gick 34 men jag hann med 44 bussen istället så jag kom precis i tid till en hektisk dag.
Vi styckade och tillagade kyckling idag, till det hade vi pilaffris och currysås och till efterrätt blev det chokladmousse med fruktsallad nomnomnom.
men jag var mest förvirrad hela dagen och allt jag gjorde blev fel (tyckte jag) men man har såna dagar ibland också.
Var helt slut när det var dags att åka hem, sen att komma hem till ett kaos var inte så roligt det heller, kläder i hela hallen pga jag och mamma började sortera igår men nu är det äntligen klart och jag ska se till att ha ordning på både rummet och garderoben nu, orkar inte en sån här runda till.
När jag kom hem såg jag även att jag hade fått brev från csn, dom har beslutat att jag inte kommer få några pengar förens i sutet av juni och då får jag bara 500kr HAHA jag dör lite, faktiskt.
Hur ska jag överleva?! Hur ska jag kunna träffa Andreas?! Hur ska jag kunna åka på siesta?! Hur ska jag kunna gå ut och bara ta en fika eller köpa något nödvändigt?!
Usch jag blir deppig bara jag tänker på det, men det får gå ändå, finns ingenting jag kan göra åt saken. Men idag har jag sökt ett jobb till så jag hoppas verkligen på det här nu, det är något jag verkligen vill också så det hade varit kul att få det.

Nu ska jag fortsätta plugga lite psykologi och snart blir det sängen för min del känner jag.
måste ju påminna er, auktionen går ut imorgon, snälla buda på blusen nu då.

Nostalgi, jag vill tillbaka dit.

Nostalgi är vackert.
Idag har jag sorterat i min garderob där det låg papper och block, brev och foton och andra gamla minnen från förr, jag tänkte tillbaka och saknade en hel del en stund, men samtidigt trivs jag bra som livet är nu.
Så många människor man förlorar när tiden går bara, det gör ont i mig när jag tänker på allt som fanns och allt som betydde världen för mig då och nu hör jag inte ens av människorna som fanns i mitt liv på den tiden.
Bra som dåligt, jag vet att jag inte borde träffa någon av dom igen för mitt eget bästa för jag har gått vidare med livet och jag lever inte som dom, men tänk om det finns en glöd kvar där, om jag finns kvar i deras minne så som dom finns kvar i mitt.
Ja tankarna springer verkligen runder i mitt huvud ikväll...

+ att jag har rökat på tok för många cigg idag och jag har ätit choklad och chips precis och nu kommer ångern, fan också.
Imorgon har jag metodkök hela dagen, tror vi skulle tillaga kyckling eller något sånt, ska bli kul men jag hoppas jag får lite sömn inatt bara.
tycker inte om såna här dagar egentligen.

Jag vet inte hur man tillbringar söndagar hemma, jag är inte van vid det.
vill vara hos Andreas och mysa och pussas så som jag brukar vid den här tiden på den här dagen.
saknar dig.

Helgen

Oj nu var det sådär längesen jag skrev igen, har precis kommit innanför dörren, kom hem från Andreas för 1,5timme sen och sen var jag och mamma ute å gick i vårsolen i 45minuter, underbart nu när det börjar blomma överallt.
Men nu sitter jag och äter lite fil med banan i och lyssnar på Dropkick Murphys och ska snart städa ur min garderob och sedan plugga lite psykologi på det.

Fredagen började med 40minuters promenad till skolan då mamma hade glömt ta ut pengar till bussen, men det var rätt skönt. Kom till skolan och då skulle vi spela volleyboll så då fick jag också motion haha. Det var tänkt att jag inte skulle till Andreas i helgen så efter skolan gick jag hem och började städa, det tog 5timmar att få mitt rum kliniskt rent så då kan ni ju tänka er hur skitigt det faktiskt var här i inne.
Jag hann inte mer än duscha när jag var klar med allt så ringde Andreas och sa att han inte alls skulle festa så jag åkte dit, var framme 23, åt jättegod mat och kollade lite film sen somnade jag gott, så gott att jag tillåmed hade misshandlat mitt hjärta, hahah.
Lördagen gjorde vi inget alls, inte vad jag kommer ihåg iallafall. jag sov rätt mycket och var helt slut i kroppen efter fredagen.
Idag (söndag), jag ville verkligen inte åka hem från Andreas idag, jag frågade till och med om inte han kunde kidnappa mig och hålla mig som gisslan men icke.
Men nu är jag hemma, ska plugga och städa strax och ikväll blir det soffan och tv tittande.

Ni har väl inte glömt mina länkar i förrförra inlägget?!

Torsdag - mys med elsehjärtat

Igår åkte jag till moster igen, på kvällen åkte vi hem till Maria & Staffan och drack lite öl och jag fetade in en jävla massa nötter vilket resulterade i magont hela natten men jag antar att jag får skylla mig själv.
Jag gick hem ganska tidigt med tanke på att jag hade skola men när jag vaknade på morgonen var moster fortfarande inte hemma, hon måste haft jävligt roligt haha.
Dagen i skolan var skön, jag slutade 11:20 men hade klassförståndartid vid 12, men det blev ändå en tidigt slut vilket jag behövde efter denna veckan kände jag.
Träffade Elsehjärtat på knutpunkten, hon bjöd på fika och vi har tagit igen massa förlorad tid idag, hon följde med mig hem också, fixade med tradera, spelade yatzy och åt middag och hade mys, hon masserade mig också vilket var sådär jätte underbart och jag ville bara ha mer mer mer.
Det var fint att äntligen träffa bästa vännen igen och vi måste skärpa oss och bli bättre påatt ses för 1gång varannan vecka eller mindre funkar inte i min värld. + att när hon åkte hem blev det så tomt här hemma så jag har suttit å spelat yatzy med mig själv (fast jag låtsades att Else också var med) hahah.

Har fått tvättat idag också, och mamma har storstädat nästan hela lägenheten, vi ska ta resten i helgen är det tänkt för jag ska ändå inte till Andreas i helgen, han ska ut å festa hela helgen och jag är mest fattig och tycker synd om mig själv för att jag inte får pussas något den närmsta veckan, hmpf.
Måste bara beklaga mig lite, jag trodde våren var på väg IGEN men inte för nu snöar det ute IGEN.

Tänkte slänga upp en bild på mig själv från igår också.



Glöm inte kolla in mina länkar i föregående inlägg.



TRADERA

okej läsare, nu jävlar ska ni fynda.

Röd Harringtonjacka
Blommig Blus

BUUUUUUUDA!


Annars jodå, jag sitter här med Else, har varit i stan och fikat och myst.
Blir att jag skriver mer ikväll.
puss på er

Onsdag morgon

Godmorgon, klockan är strax 9 och jag sitter och kollar på Vakna med the voice och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå till skolan, börjar 10 idag så det är skönt. Fick gjort allt som jag skulle igår skolväg så det var skönt för då går jag inte runt å tänker på det.
Det är den 25e mars idag, om 6dagar får alla studerande pengar eller ja inte jag. Det är jobbigt och jag har faktiskt ändrat mig men csn är sega och sjukhuset skrev världens sämsta intyg på 1mening som inte säger något alls, arg blir jag för ingenting kan gå snabbt.
Imorgon ska jag iallafall till min läkare och ta massa allergiprover så får jag se om jag får ut något av det.

50 sit-ups sen gå till skolan. (man får faktiskt börja smått)
Hörs senare

en helt vanlig tisdag.

Sitter i skolan nu, har precis skrivit klart mitt nya CV så imorgon blir det att rusa ut till alla möjliga ställen och lämna, har redan sökt nästan 20jobb och börjar tröttna på att få samma svar tillbaka hela tiden, jag SKA ha ett jobb.

Funderar på att ändra lite på bloggen och dess innehåll från och med måndag nästa vecka, positiva tankar blir positiva inlägg.

Idag har jag råpluggat hela dagen, Hygien, Livsmedel, Näringslära, Metodkök.
Nu ska jag snart ta bussen hem, ska göra ett arbete om kolhydrater och sedan ta ett långt bad och fixa ihop något att äta. Blir att försöka dra ner/sluta på rökningen från och med måndag nästa veckan, måste komma in i en bra fas nu och det känns som jag är på väg.
Annars har jag inte så mycket mer att skriva om nu för jag borde fortsätta med vad jag höll på med, men jag har bara en sak i huvudet, Andreas. Det har gått lite mer än ett dygn sen jag pussade på honom sist och jag saknar honom redan, inte bra det här med tanke på att jag kommer vara utan honom hela sommaren.
Men det ordnar sig nog, precis som med allt annat.

Snö, nu?!

Godmorgon, har fått sova 8 timmar men hade lätt behövt 5till för att få rätt på kroppen känner jag, och att sedan vaknar av att det SNÖAR ute?! förra veckans väder var ju så underbart så kommer snön och sabbar allt, igen.
Har fått i mig lite frukost nu iallafall, bussen till skolan går om 30minuter och jag är långt ifrån klar, eller nej, osminkad och mjukisbyxor idag?! jatack.
hörs senare,

Gonatt.

Blev ingen sömn tidigare idag, gick å duschade och sen följde jag med mamma till akuten för hon kunde inte röra sin hand, en spruta senare, eller ja låt oss säga 3timmar senare så befann vi oss på knutpunkten, blev skräpmat idag för mamma mår inte så bra och ingen av oss hade ork att laga något idag. Men från och med imorgon är det skärpning igen, nyttigt och bra på vardagar sen på helger ska jag smaska satan igen.

Sommarjobb, arg blir jag för jag letar och letar och söker ett efter ett efter ett efter ett men jag tycks inte få något.
Jag måste ha ett, jag kan inte gå en hel sommar utan pengar + att jag antagligen ska resa på höstlovet men det kommer ju inte bli av om jag inte lyckas få något jobb, så allt hänger på någon annans axlar. jag hatar att inte ha någon kontroll.

Nu ringde Robert så nu ska jag sluta skriva här, sen blir det sängen direkt mhm för det blir en lång dag imorgon.
Gonatt

Jag vill ha blommig falukorv till lunch MAMMA!

Gårdagen var sååå mysig, allting, precis varje liten sekund. även fast han satt vid datorn i massa timmar så satt jag å tittade på honom och insåg hur mycket jag verkligen tycker om den där killen.
Vi satt hur som helst uppe hela natten och tittade på Bondi rescue, jag tror jag somnade vid 5 på morgonen sen skulle jag upp vid 6 igen, men det var inga större problem när Andreas lägger sig och håller om mig å pussar på mig en stund, att sedan få kaffe serverat är ett stooort plus mhm.
Världens bästa.

Imorse när jag skulle gå till bussen så möttes jag av solen och tänkte fan vilken bra dag detta kommer bli, satt å njöt medans jag väntade på tåget också. väl på tåget var det lika fullt som alltid och man fick trängas i gångarna, irreterande.
idag i skolan hade vi metodkök, gjorde kotlett, hasselbackspotatis och champinjonstuvning, och till efterätt äppelpaj med vaniljsås. uuuuusch vad mätt jag blev och ÄR fortfarande. Jag måste ta det lugnt med maten i fortsättningen, jag tänker fortfarande som en tjock människa så jag tar upp hur mycket som helst, hetsäter och sen vill jag bara dö lite.
Måste börja äta små portioner igen och ofta och nyttigare...

Det smids planer i min värld nu, planer jag inte kan skriva om här för det är en del kvar och tiden får avgöra, men jag hoppas verkligen på det här och jag tror att bara vi vill så kan vi.

Nu ska jag antagligen sova några timmar å sen äta middag och duscha och sen sova igen, det sägs att man inte kan ta igen förlorad sömn men jag gör det hela tiden...

<3

godis är bra.

Nej fyfan vad jag suger, visst föll jag för hans gos och vi vaknade upp vid 18 igen, FAN säger jag bara, jag kommer ju aldrig kunna somna ikväll och jag som ska upp till skolan imorgon, suck haha.
Andreas har suttit å spelat wow hela kvällen och jag gick å handlade upp halva willys på godsaker mohaha, blev popcorn, kakor, lösgodis och nötter, så jag har suttit å smaskat på det hela kvällen och kollar film, mys, fattades bara en varm sötnos i soffan också, men vad kan man begära.
Nu är han klar iallafall så jag ska skynda mig dit, varje sekund räknas <3

Marley and Me

Marley and Me.
Så är filmens namn som fick mig att storgråta i Andreas famn i fredags, han grät också (men det kommer han aldrig erkänna).
En film om hur starkt ett band till ett djur faktiskt är, den är jätte rolig mesta dels men fyfan för slutet säger jag bara.
men se den....





usch jag somnade 7imorse, och vaknade för en stund sen, bra dygnsrytm jag vet.
Andreas ligger i sängen fortfarande och försöker få dit mig, jag borde inte för jag vet hur det slutar men det är frestande.
Nej jag får försöka dra upp honom istället...
och smaska i mig dom sista djungelvrålen, ooooh godis på morgonen finns det något bättre?!

Tacoday

Jag somnade vid 3igår natt och att sova ut från en hektisk vecka är underbart, klockan 7imorse kom mitt hjärta å la sig efter att ha sovit framför datorn i 2timmar haha. Jag gick upp vid 10 och mumsade i mig lite godis från gårdadagen och kollade på dåliga program några timmar.
Sen vid 13 så vaknade Andreas till och frågade om jag inte kunde komma å mysa med honom en stund, hur kan man motstå?! mmmhm så vi båda somnade om och vaknade vid 17 igen SKITBRA haha.
Vi har sovit bort hela dagen, men nu är jag duschad och sminkad och har står i duschen nu och jag sitter å kollar mina sidor lite.
Vi ska strax gå å handla också, idag blir det tacos OH OH OH, underbart, jag tycka om.

Igårkväll blev jag lycklig och varm i hela kroppen av en sak, inget som kommer nämnas här men det var fint sagt.
Jag tycker om min Andreas <3


Nu ska jag snabba mig ifrån bloggen innan Andreas kommer in här för annars lägger han en smaskig kommentar om att jag är 14egentligen haha

mättmättmätt

Oh guuuud vad mätt jag är det är helt sjuk, jag åt så jävla mycket kött till middag så jag tror jag är en köttbit nu och jag skämtar inte. men shit vad gott det var (som vanligt)
tur jag inte bor här alltså för jag hade varit så jävla fet att det knappt är sant alltså, plus allt godis som väntar på mig nu haha oh 10kg+ bara denna helgen känner jag.
Men vi bestämde att det fick bli sallad imorgon iallafall, räkor och ägg oooh jag längtar redan fast jag inte ens får plats med lite djungelvrål som det är just nu men mat i mitt hjärta säger jag bara.
Satt och kollade på Jay Leno precis, president Obama var gäst, jävligt coolt faktiskt och han är jävligt rolig för den delen också, jag gillar.

Sen vill jag bara skriva om min hjärtevän Else som jag saknar så fruktansvärt mycket just nu, förr sågs vi hela veckorna nästan + helgerna men nu när vi båda har fullt upp med skolan och vi båda har pojkvänner så finns det knappt någon tid alls för å träffas och det gör ont i mig för jag behöver henne alltid, gärna mer än det finns tid på dygnet faktiskt.
Nu för tiden måste vi planera och boka in varandra för hon har fullt upp med möten och sånt och jag har så mycket med skolan så jag har knappt tid heller, OH varför finns det inte fler timmar på dygnet?! skit också.

Sen vill jag bara skriva att Andreas är söt, sexig, snygg, underbar & bäst i hela världen också.
( jag fick inte skriva det för honom )
PUSS.

Fredagar är Bradagar.

Jag sitter hos Andreas nu, han gör sitt jobb i köket (lagar mat alltså), ikväll blir det grillade grönsaker med kött och potatissallad, mmmhm han vet hur man skämmer bort en emma. jaha.
köpte massa godis också iiihi jag tycker om å vara här, massa pussar och massa mys och massa god mat, jag har inget att klaga på.
Dansade idag som sagt, blev inte som det var tänkt då han som skulle undervisa oss var försenad så vi fick provs salsa i en halvtimme, sverigemästaren var vår lärare, han skröt rätt mycket om det men vafan det skulle jag nog också gjort om jag var sverigemästare i någonting. Salsa var faktiskt rätt kul men väldigt förvirrande och sen ska man skaka på hela kroppen samtidigt som man tar stegen HAHA det gick åt helvete.
Sen blev det hiphop i 30minuter också, DET var så jävla kul men han ville att man skulle göra något konstigt, typ ha armbågen i knävecket sen upp på händerna och spreta med benen som ett V, åsså har man huvudet nästan i golvet, JA jävligt förvirrande och jävligt svårt. jag satt på röven och skrattade åt mig själv för jag vet hur dum jag såg ut med tanke på alla speglar som omringade mig.
Men läraren var snygg så vi hade något fint att titta på iallafall ;)

Annars har jag inte gjort mycket alls, städat Andreas kök som vanligt men jag får seriös panik när det ser ut som ett bombnedslag här, skiter i hur det ser ut i mitt rum hemma men här nejnejnej inget stök.

I helgen ska jag se till å plugga lite också så jag inte kommer helt oförberedd till köket på måndag, om jag får säga det själv har jag tagit tag i skolan väldigt bra nu och jag ser till att sakerna blir gjorda som dom ska. tummen upp för mig.

hahaha jag visade förresten Andreas mitt drömkök innan, heeeeeeelt rosa och jättefint men det tyckte inte herrn.
Han sa att om jag skulle ha det så så fick JAG laga all maten och BO i köket, okeeeeidå.

nu ska jag pussa på min pojke och slänga mig på soffan och vänta på att maten ska bli serverad <3

sunshine, my only sunshine...

Godmorgon, klockan är nu lite innan 8 och jag har precis ätit en stor frukost. Jag ska ner till danshuset vid 10:00, popping dags idag, får berätta hur det gick senare haha.
Nu ska jag strax sminka mig å ta på mig något halvvårigt för även idag vaknade jag upp med solen i ögonen, kollade HD och jo visst det ska vara sol heeela dagen *underbart*
haha mamma vaknade precis, ställde sig i min dörröppning med morgonrufs å pyamas och började sjunga: sunshine my only sunshine you make me happy when the skies are grey
sött.

Bloggen står antagligen ganska still under helgen, men jag kanske lyckas få en datortid på 5minuter under söndagen om jag har tur och om Andreas är på bra humör haha.
Annars skriver jag igen på måndag.
Ha en underbar helg och passa på å njut av solen.

kvällstimmarna.

Jag åt världens bästa middag idag, Lättfil med fruktmusli och skivad banan och russin i, till det hade jag apelsinbåtar och naturella chascewnötter och ett stort glas apelsinjuice. GUD vad gott men oj vad mätt jag blev och är fortfarande massa timmar senare.
Ingen bra kväll ikväll, jag har provat halva min garderob men idag är en sån dag då ingenting sitter bra och allting känns för litet, skit också. jag behöver massa pengar för jag behöver nya kläder, verkligen.
Hoppas det är fint väder imorgon också så jag kan vakna upp på bra humör imorgon igen.
Ska till min kära Andreas imorgon, han och Johan ska till Nova Lund imorgon på dagen och jag vill fööölja med, jag + affärer <3
Men icke, för jag slutar 15:15 och är inte i Lund förrens tidigast 16:00 skitfanskapockså. Fast jag tror inte dom hade uppskattat min sällskap särskillt mycket ändå, smink, skor och underkläder och kläder är allt som finns i mitt huvud när jag är på köpcenter sååaatteeh brudig som jag är, och dom ska kolla datorer å skit, töntar är dom mhm.
men jag vill med ändå... suck

Nu ska jag packa lite till helgen och lyssna klart på min playlist och sen sova så jag kommer upp i tid imorgon, börjar 10:00, yeey.
OH förresten, jag behöver en cykel så hiiiiimla mycket och idag hittade jag en helt underbar som jag blev totalt kär i, kostar ca 1200kr tror jag, men det är inte så farligt för en cykel eller?!
När jag någon gång i framtiden lyckas bli vän med csn igen så ska den köpas direkt, för jag lär spara massa 100lappar i månaden med tanke på mina busskostnader nu. (som mamma betalar) ajajaj.
Andreas tippade på att den var antingen rosa eller med pippi på, haha söt är han men ehm nej, den är svart och fin med små silvriga detaljer och jag ska drömma om den inatt *bestämt*
nya kläder, nya underkläder och nya möbler hade gärna fått dyka upp här tills jag vaknar, snälla...

pigg & glad

Gårdagen inlägg publicerades för en stund sedan, mitt internet har levt sitt eget liv dom senaste dagarna så hinner man göra något utan att internetet stängs ner så ska man vara glad.
Idag slutade jag 11:20 och det var underbart, med tanke på hur fint väder det var så gick jag från skolan till stan och kollade lite, sen upp för alla kärnantrapporna och bort till sjukhuset, där tog jag bussen till affären och handlade hem massa till mamma som fortfarande är sjuk, hon kräks inte mer men hon är helt slut efter gårdagen. stackars min lilla mammi.
Men promenaden var helt underbar och jag känner mig så mycket piggare på att göra saker när solen lyser. Ska strax ta en fika sen ska jag se om jag hittar några jobbannonser också.
Jag, Sandra, Michaela & Sophie lämnade in vårt svenska arbete idag om film på 1900-talet, blev ca 30sidor så vi hoppas på högt betyg nu.
Känns skönt att jag kommit igång med skolan ordentligt nu, ligger inte efter i så många ämnen längre, har lite att ta igen på Svenskan och Engelskan och sen någon uppgift i psykologin och ett prov i hygien. Det är lite om man tänker på vad jag hade innan.

Imorgon ska vi dansa på idrotten, popping. ska bli kul som fan, segt att vi slutar 15:15 på en fredag bara men det får man ju ta, sen efter skolan blir det väl att jag åker till Andreas om han vågar ha mig där med tanke på att mamma är sjuk, hm, men jag SKA.

Solsken i mina ögon.

18timmar klarade jag, men när jag kom till skolan i tisdags med ett jävla humör och en blick som kan döda odödliga saker och dumma kommentarer flög ur mig som om jag inte kunde säga något annat fick klassen nog, jag fick en utskällning över min dumma idé att sluta röka så jag fick en cigg i munnen och en känsla blandat av niccokick och ren jävla kärlek uppstod, kan även tillägga att denna dagen rökade jag ca 1packet själv, jag ska nog aldrig sluta röka, det kommer aldrig gå.
Nu är jag och ciggen nykära igen och vi har hittat glöden igen haha.

I två dagar nu har det varit sol och ganska varmt faktiskt, idag var det hela 11grader och jag och Erika och Michaela somnade nästan i solen. Läste på HD att det ska vara soligt imorgon också, inte lika varmt men solen är alltid välkommen. Man blir på så underbart humör och idag efter skolan gick jag en promenad bort till H&M och köpte massa nytt smink, usch det är inte bra att slösa pengar man inte har MEN det behövdes verkligen. Önskade bara att jag hade massor av pengar så jag hade kunnat köpa allt det bästa.
Men jag är jävligt nöjd ändå, ny foundation, nytt puder, kajal, ögonfransböjare och min älskade mascara. Detta gjorde min dag verkligen och nu känns dagarna rätt bra igen, hoppas det håller i sig bara...
Kom ju hem till en vinterkräksjuk mamma och jag fintar den så gott det går, jag känner när den är på väg emot mig och då duckar jag så snabbt jag bara kan, mhhhmmm. Jag vill inte bli sjuk, nej jag klarar det inte, usch, jag har redan ångest över något jag inte ens har, än.

Läste i tidningen igår förresten "10 saker som förstör ditt förhållande"
Nr.4 porrsurfing.
Jaha säger då jag? hur kan man anse att det kan förstöra ett förhållande, jag tycker snarare tvärtom.
Jag hör om tjejer hit och tjejer dit som dumpar sina killar för dom har hittat porrfilmer på deras datorer och tjejer ställer krav, antingen porrsurf eller mig, VA?
Sluta ta det så jävla hårt, tjejer tror ofta att porrfilm måste vara äckliga. Visst finns det såna också men som all annan film så finns det Bra filmer och Dåliga men ni drar alla över samma kant när det kommer till erotiska filmer.
er förlust säger jag...

Jag blir så trött på människor ibland.

Nu har jag druckit upp min te och jag gömmer mig långt ifrån mamma och jag tvättar händerna hela tiden, jag ska INTE bli sjuk för jag SKA till Andreas i helgen, punkt slut.
Så nu ska jag duscha och springa in här igen, så blir det väl sängen snart så jag orkar med morgondagen, men hey jag slutar 11:20, paaaardeeey.

morgonhumör.

Vaknade för 40minuter sen efter 12timmars sömn, om jag hade kunnat så hade jag somnat om och sovit i 12timmar till.
Men hur trött jag än är och hur mycket huvudvärk jag än har så ska jag ta mig till skolan och jag ska ta mig igenom den här satans dagen hur förbannad jag än kommer bli.
Varför vaknar jag aldrig utvilad längre?! spelar ingen roll hur mycket jag än sover så vaknar jag trött, stressad, spänd, som om jag inte kan slappna av längre.
Jag vaknar av mardrömmar varje natt och jag är rädd för skuggor.
Ge mig bra dagar igen, soliga tack.

Kan ju tillägga att jag mitt i all skit som händer just nu försöker sluta röka, rökfri i 17timmar och mitt humör är inte att leka med.

Rehab is for quitters.

Jag mår så fruktansvärt dåligt psykiskt för tillfället men jag klarar mig igenom dagen med ett fejksmajl, allting är fejk nuförtiden. Dom som kallar sig för mina vänner, "alla som finns där för mig", FUCK er. Är ni här för mig nu? har ni någonsin varit här för mig?! Nej.
Allting är påhittat, alla säger jag älskar dig till varandra som om det är något man köper i en godisautomat å ger bort, falska jävlar.
Visst finns det få som finns där också, och jag är er evigt tacksam för det. Det är när det är jobbiga tider som man inser vilka som stannar eller flyr.
Som ni kanske märker har jag en sjukt jobbig dag, och jag har ångest hela tiden och gråten sitter i halsen på mig, men jag har lovat mig själv att aldrig fälla en tår för något sånt här igen, men allt det här tar kraften ur mig och egentligen känner jag bara för att sätta mig på en stol och vänta på skottet i pannan, ungefär så positiv är jag åt allt.

Men det finns dagar då ingenting är bättre, dagar då jag inte tänker på alla problem, dagar fyllda med skratt. Tillsammans med Andreas känns allting så bra. Även fast vi båda har stoooora problem, men tillsammans känns det nästan som bortglömt, iallafall enligt mig.
Det räcker att han härmar mig när jag gör något flamsigt, eller kollar på mig, säger att jag är fin. Han lagar massa god mat och köper alltid det jag är sugen på och imorse somnade jag klockan 04:00, och han satt uppe tills jag skulle upp 2timmar senare för att jag inte skulle försova mig, han kröp ner i sängen och höll om mig, pussade mig i nacken och frågade om jag ville ha frukost, han är verkligen underbar och jag är lycklig att jag får spendera min tid med honom.
Tack hjärtat.


Nu till dagarna som gått.
Hela förra veckan har plugg plugg plugg och på fredagen var jag helt slut, hade fixat till mig lite för jag skulle åka till Andreas men det slutade i mys på soffan och jag somnade som en stock, pratade i sömnen gjorde jag också och Andreas skrattade åt mig sen när jag vaknade men jag tyckte inte alls det var kul. Jag vaknade i ren panik av alla mardrömmar den natten och tårarna bara rann och jag hade svårt att avgöra om sakerna hade hänt eller inte, har ni haft såna drömmar? när ni vaknar upp och måste tänka efter om det faktiskt har hänt eller inte...
Jag hatar när jag pratar i sömnen men jag gör tyvärr det när jag är orolig över saker och jag kan ju inte förneka att huvudet är fullt med jobbiga saker nu men det kommer bättre tider, det gör det...

Idag måndag så har vi haft metodkök i vanlig ordning, men med bara 2timmars sömn  har varje moment varit en utmaning men det går ändå. Vi fileade rödspätta och tillagade den, blev faktiskt riktigt bra men såsen är jag fortfarande tveksam till ( Vitvin sås ), till efterätt blev det pannacotta och jag tycka om.
Slutade iallafall 13 så det var skönt, nu sitter jag här med ångest och funderar på att ta några panodil och lägga mig, sova bort psykiskt smärta?! man kan alltid försöka... jaaaao
hahaha fan vad negativ jag låter men det är min blogg och som tur är skriver jag om vafan jag vill.


Känner ni för att supa ner mig vet ni vart jag finns...

HuvudVÄRK axlar knä och tå, knä och tå

aaaaah jag har haft världens huvudvärk HELA dagen!
Började klockan 8:10 och slutade redan 11:30 och det var underbart.
Vi skrev vars ett arbete om en krydda och jag skrev om Saffran, kan tänkas tråkigt men jag lärde mig en hel del intressanta saker faktiskt.
Efter detta gick vi igenom vårt nya tema som är mejeriprodukter, hur vi får mjölken och vilka "behandlingar" den går igenom innan vi kan köpa den.
Efter skolan satte jag, Sandra och Sophie oss på McDonalds, Sophie käkade glass och jag och Sandra gjorde klart nästan hela läxan, har ungefär 1sida kvar men det går snabbt. Träffade Elsehjärtat lite snabbt där också, shit vad jag saknar ihjäl mig efter henne.
Tog en cigg och sen satte jag mig på bussen hem, ringde lite jobb när jag kom hem men utan framgång men man måste försöka iallafall.
Sen somnade jag vid 14:00 och vaknade nu klockan 19:30 igen, mmhmmm, Andreas ringde mig mitt i någonstans haha jag hade tydligen sagt att jag skulle ringa honom om 10minuter igen, så ringer jag massa timmar senare, förlåt babe.
Men nu har vi pratat lite och han skrämde nästan livet ur en stackars Jehovas Vittne, men vad jag skrattade när han berättade... Vågar inte riktigt skriva om det här men kul var det.

Nu börjar semestersvenskar på Tvn, är det ens bra?! har aldrig kollat på det innan, hm.
Borde nog plugga klart också så det är gjort.

Jag tänker på dig Alexander och jag finns här för dig när du behöver prata <3

Tisdagar är fan värre än Carola,

Tisdagar är fan värre än Carola.
egentligen behöver jag inte skriva så mycket mer än så för det räcker gott och väl, denna dagen började med 3timmars hygien och det var bara å sitta med papper och penna och skriva skriva skriva.
Sedan var det 1timme metodkök teori där vi gick igenom hur en fiskfond ska göras för nästa måndag ska vi minsann göra fisk å grejer så där fick man också skriva.
Sedan var det dags för 1,5 timmes näringslära och shit vad vi skrev och sen 1,5timmes livsmedel och vi skrev ännu mer.
Alltså jag har så ont i min handled nu så jag vill hugga av den och begrava den, känns som den har gjort sitt, dags för pension och allt det där.
Men samtidigt känns det riktigt bra att jag har hängt med på alla lektioner och att jag fått saker gjorda, speciellt nu när vi började med 3nya kurser idag så det kändes bra att hänga med från början fast det var massa papper överallt.
Efter skolan åkte jag bara hem, sminkade och tog lite foto på mamma så jag tänkte slänga upp ett här:


Jag älskar dig mammi <3



Imorgon ska jag lämna in massa påskrivna lappar och jag ska även snacka med syon för dom har slarvat till det med mina kurser och nu kommer jag få 50poäng för lite för jag kan inte läsa klart den kursen jag går nu, dumma förvirrade människor.
Ska även se till å få ut lite saker på tradera så jag kan få in lite pengar och köpa nytt smink för jag går under snart.
Jag går runt osminkad varje dag för mitt smink är näst intill SLUT, aaah.
Fondation - slut
puder - slut
rouge - nästan slut
mascara - SLUT
rött läppstift - slut
ögonskuggor - nästan slut

JAG VILL NÄSTAN DÖ, jag ser dum ut utan smink, skitliv, skitpengar, skitCSN.

Sådär nu har jag klagat slut för idag känner jag.
dags att föna och platta håret iallafall

/ Emma

I change my mind daily,

Måndag all over again.
Jag är trött trött trött och har precis i nästan 4timmar och shit vad underbart det var men korkat också, hur ska jag kunna somna ikväll? suck.
Jag har ett svagt minne om att folk har ringt och smsat som fan under tiden så jag borde nog kolla min mobil tror jag.

Idag började vi med praktiskt igen som sagt, fick komma in i metodköket som är en förberedning inför varmköket som vi ska ha efteråt.
Idag lärde vi oss hur en säljande potatis ska se ut (viktigt, tro det eller ej haha), kokade potatis iallafall, gjorde biffar/köttbullar och åt med råröda lingon och sås.
Fick även träna på att skära Julienne, men nu känner man att man är igång igen så detta kommer bli bra.
Vi slutade 12:30 idag vilket gjorde dagen ännu bättre, och solen brände lite lätt mot kinden idag och jag blev pirrig i hela kroppen, världsbra dag.

När jag kom hem somnade jag nästan direkt, sedan väckte mammi mig vid 18:15 för maten var klar och vid 18:30 börjar unga mödrar. Jag älskar den serien och det är kul att följa alla mammorna (nej jag tänker inte skaffa barn bara för att jag kollar på det)
Nu sitter jag här och tar det lugnt bara, ska hoppa in i duschen och sedan kolla lite jobb.



I cover me up I colour me white
White as if it's over
Over night
A new page
I need a new beginning

I colour me up I colour me red
But then my mother said
I won't waste another child
Under red lights

I cover me up I colour me good
But we're never good enough
Who taught us to compete
Is life a competition?

I know I'm 2 part many
And I change my mind daily
Many things I can't explain
But I know that this ain't the right way But I know this!
Maybe I should colour me gold
'cause gold is forever gold


Helgen och massa Grattis.

Nu har det gått flera dagar sedan jag skrev och det har ju sina anledningar, helgen har tillbringats hemma hos Andreas och han gnäller när jag sitter vid mina sidor så det har inte blivit mycket alls haha.

Fredagen så var det skola sen vid 18 mötte jag Michaela på knutan så stack vi till sandra och på tåget dit var det två söta gubbar.
Så kommer tågkonduktören och bara
- Nu tar ni det lite lugnt med drickandet
- Nej men vi är alkoholister
- Ja men "alkohlistplatsen" kostar 700kr
- JA men då tar vi den.

haha vi skrattade söndet verkligen, väl hemma hos Sandra tog vi vars en drink, lyssnade på musik å fixade oss lite, kom lite folk senare på kvällen men dom gick igen och vid 23 saknade jag Andreas för mycket så jag åkte hem till honom.
Så när jag kom fram myste vi till en film och åt lite godis, sen somnade vi vid 2 kanske.
Jag vaknade 16:00 dagen efter och Andreas skrattade åt mig (som vanligt), jag hade tydligen legat med benen och armarna och alla möjliga håll och tagit upp hela sängen. Ursäkta mig att jag behövde ta igen förlorad sömn från veckan som gått haha.





Lördagen var mest lugn, Elin och Johan kom över en sväng och vi drack lite kaffe och kollade tv, det var trevligt ^^
Annars hände nog inget speciellt alls denna dagen.
Linda fyllde 21år förresten, Grattis till henne...

Idag (söndag) vaknade jag 14:00, klar förbättring helt klart.
Jag och Andreas åt upp resterna från tacosen dagen innan och om det är möjligt så smakar det fan ännu bättre dagen efter, muums.
Vi har legat på soffan från det av vi vaknade tills jag skulle åka hem nästan, oh hans närhet <3
Tog tåget hem senare och väl i Helsingborg hämtade mamma och Kia upp mig, så åkte vi å handlade lite sen var det hemåt, här hemma väntade min lilla kusin William och morbror Jimmy, jag å Willie lekte Star Wars en stund men han var mer intresserad av att stoppa lysröret i munnen på alla än å slåss, söta unge.
Dom åkte hem för någon timme sen och nu sitter jag här å tar det lugnt, kom nyss ut ur duschen och känner att sängen kallar på mig.
Imorgon är det dags för praktiskt igen, ska ha metodmatlagning i 6veckor nu och att komma in i köket igen ser jag fram emot.

Grattis till min gamla klasskompis Mia som födde en dotter idag också, Lycka till alla 3 <3

på villovägar, igen

förvirrad ett, förvirrad två, förvirrad tretusensjuttiofem.
förklaringen, känslan av att vara förvirrad och nästan ensam, även fast jag vet att jag inte är det.
En jobbig vecka och många fler väntar, med många besked och beslut.
Min hjärna har ungefär 7miljoner tankar som korsar varandra hela tiden och jag får aldrig en lugn stund.
och paniken kommer när lampan släcks, hur ska jag ta mig ur det här? hur hamnade jag ens här? igen...
Jag är mörkrädd för jag vet att du kommer då, ångesten.
Jag vill upp igen, upp i det blå, känna solen mot kind och möta leenden hela vägen hem.
ta mig dit, igen...



My mind's gone drifting again...




Dagen har varit ganska okej för att vara en dag i denna veckan, trots 2timmars sömn kom jag upp, 15minuter innan bussen gick men sålänge jag inte kommer försent så är det okej, hade idrott på morgonen, fotboll och gym.
Sedan lämnade jag in uppgifter på Svenskan som jag låg back i så det var skönt.
Hade även mentorstid med Malin, hon delade ut papper och även mina betyg från 1an förra året, nu visade sig att den bildkursen jag läser på Rönnowska nu har jag tydligen redan betyg i, VG. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra för jag kan inte få betyg 2gånger i samma kurs + att det är försent att byta kurs nu och ja, allt är en stor röra.
Så idag satt jag i 2timmar och gjorde ingenting för ja, jag har redan betyg men jag fick inte gå för då fick jag frånvaro och får jag mer frånvaro kan jag säga hejdå till pengar i en extra månad och tro mig, det räcker med två, det är jobbigt som det är redan nu.
Måste försöka lösa det imorgon eller i början av nästa vecka för såhär kan jag inte ha det iallafall!

Imorgon är det fredag och det är planerat att vi ska festa hemma hos Sandra, jag vet om att det kommer bli kul men jag är inte ett dugg pepp just nu men det är inte så konstigt med tanke på hur mycket problem jag har för tillfället.
Känner egentligen bara för att åka hem till Andreas och ligga i hans famn å glömma allting för en liten stund, tacka gudarna för att jag har honom, hans stöd betyder massor just nu.
Jag saknar honom så det är jobbigt och jag vet inte ens om jag får träffa honom i helgen, oh

Nu ska jag ta en kopp te och sitta här å lyssna på Tiger Lou och längta efter soliga dagar

krig i mitt huvud

Kom hem vid 10:00 från skolan, satt lite här sen somnade jag gott igen, vaknade av att mamma satte igång ac/dc på högsta volym sen var det inte så mycket att be för. Upp å fixade lite mat sen var det dags för elevvårdskonferens, gick sådär. Dom snackade om att jag behödve prata med någon men nejtack jag klarar mig bra som det är + att dom ska drogtesta mig i veckan, varsågod!
Annars var det bara massa planering och tjat om att jag inte får pengar på 2månader nu men det är ju ingen hemlighet.
Efter mötet åkte jag och mamma till moster å spelade lite GH å sen bowling, mamma provade boxning men dog nästan av trötthet efter en match haha sötmamma.
Sen handlade vi hem massa vettiga saker sen kom jag hem, ringde Andreas och nämnde mat varannan minut och han ville nästan slå mig, stackars sötnos som inga pengar har, uschusch, saknar honom massor just nu.

Jävlar vad jag hatar brudar ibland, skitsnack, lögner, falska jävlar, dom går ju inte att lita på.
Visst finns det undantag och det är jag tacksam för men seriöst ?!

Jag blir så arg av lögner, jag satt på huk i vardagsrummet med knutna nävar och skakade och det slutade med att mamma fick höra både det ena och det andra och jag fick avreagera mig, lugn och sansad vad är det för något?

Nu till en av dom bästa killarna, Alexander Boklund
jag lovade och nämna dig så här har du ^^





There is a war between us...

jävla vuxenvärld.

Nej vilken onödig morgon, vaknade med huvudvärk och ville inget annat än att ligga kvar i sängen men nej UPP ska jag tänkte jag, måste visa att jag är seriös med skolan nu.
Kommer till skolan, får reda på mitt betyg i datorkunskap å sen säger han att vi kan gå hem, vi har inga mer lektioner idag.
oh suck å stön å allt på samma gång, jag betalade alltså 22kr för 20minuter i skolan, jag tror inte dom har fattat att jag är pank, vissa dagar har jag inte ens råd å ta mig dit...
och idag måste jag slänga upp 22kr till för jag ska på Elevvårdskonferans vid 15:00, hur ska jag trolla fram dom pengarna?!
hm om solen håller i sig kanske jag kan ta en promenad ner men inte hem igen också, trött jag är på allt just nu...

Alla säger Välkommen till vuxenvärlden bara för att jag har pengabekymmer, TACK så jävla mycket men jag tror jag avstår.
jag vill inte bli vuxen om vuxen innebär problem och ångest och panikattacker och att vakna mitt i natten av att man gråter.
jag vill inte vara med mer, jag vill skilja mig, säga upp kontakten, känn dig dumpad vuxenvärld.

Några dagar som gått...

Oj nu har jag inte skrivit på massa dagar, jag är massa hundralappar fattigare men så mycket gladare.
Jag har haft en helt underbar helg tillsammans med Andreas och mer om det tänker jag inte skriva men han betyder verkligen massor för mig. tycka om <3
Jag sov hos honom från söndag till måndag också och det var en kamp att komma upp, att vakna när man ligger i hans famn är nog det bästa som finns men att veta att man ska åka därifrån och han ligger där så sött å sover då vill man bara gråta, usch säger jag bara.
Måndagen i skolan blev det en massa pluggande och jag lämnade in 2Hotellarbeten och idag(tisdag) slutade kursen, jag får reda på betyget jag får senare i veckan men jag tror det blir ett VG.
När jag kom hem stod maten på bordet så jag slängde i mig det sen la jag mig vid 16:30 och sov tills 07:20 på morgonen, uuuuunderbart!

Idag tisdag har jag också pluggat en hel del, sen spelade vi lite spel på Hotellektionen också, nu sitter jag och har datorkunskap och dom andra gör prov medans jag sitter här å söker jobb som vanligt.
Varför kan inte någon vänlig själ ringa upp å be mig att jobba där istället för att jag måste sitta här å söka runder, det hade varit så mycket enklare...
Jag behöver en kväll/helg/sommarjobb något sjukt mycket och jag hade kunnat börja jobba ikväll om jag behövdes, jag hade nästan gjort vad som helst för ett jobb just nu.

Annars har jag väl inte så mycket att berätta, JO jag började spela wow hemma hos Andreas och bara för det så säger han att jag inte får gnälla på honom när han spelar nu, fan fan fan, nu kommer han aldrig slita sig. tönt är han, tur han är så söt iallafall...

<3

RSS 2.0