orkar inte...

- Jag förstår ingenting, som vanligt!
du har mitt <3


Jag är så himla trött på att vara jag, jag hamnar alltid i konstiga saker och jag ger alltid bort mig själv,
men jag vill bara att något ska vara på riktigt, iallafall nu, jag behöver det, jag behöver dig.

Fylla & pippikalas.

Så var det Söndag igen, fast jag känner på mig att det kommer bli en ganska bra söndag ändå,
För just nu sitter jag hemma hos Linda som inte ens är hemma själv men skit i det, iallafall, ska sminka mig när jag skrivit klart detta inlägget å sen ska jag ta bussen till Helsingborg å sen tåget vidare till Kävlinge, för jag ska på PIPPIKALAS <3
alltså förstå min lycka, jag ska på kalas där dom bästa är, det är ett pippikalas och pippi är ju den bästa. allting är så bäst, men jag kommer gråta, JA, för MLI ska åka lååååångt långt bort, men fan ta henne om hon inte kommer hem igen, usch, kommer sakna henne.
Nej, inget mer depptalk nu för jag är pepp, så pepp som det går att vara på en baksmälla.
för igår så bröt jag allt jag skulle hålla, nej inte allt, men nästan, jag satte upp som mål att inte röka, inte dricka, no drugs, inget sex tills nyår, HA HA, som alla vänner sa "det är DU emma, vad tror du egentligen, självklart så klarar du inte det"
ni känner mig för väl, men jag skäms, jag trodde jag var bättre och starkare än sådär,  men VAD gör man om man inte dricker? HUR gör man när man inte dricker? VARFÖR dricker man inte när man kan?
Dom frågorna ställde jag mig igår, och ja, ni hör ju hur det gick...

Jag åkte till Linda iallafall, vi satt här å spelade kort å drack lite vin, skit mysigt. Sen stack vi till stationen i 45minuter ungefär å drack lite å träffade lite folk men det var sjukt tråkigt + att dom inte hade skivor så det var verkligen ingen bra musik där. Vi gick vidare till Källarkrogen och som vanligt är där sjukt mycket bättre å mysigare, drack lite till, dansade å hade allmänt kul bara. Klockan blev 1, dom stängde å vi var fortfarande pepp så vi åkte till någon fest hos någon Ola, han var sjukligt tänd på mig, låste in mig i hans rum å grejjer så jag fick slita handtaget ifrån honom å nästan springa ut och smyga därifrån när vi skulle hem, haha psycho!
Vi gick hem, jag däckade i Lindas säng och Linda däckade hos Pölse...
det var nog det mesta i korta drag iallafall.

Time för sminkning nu då och lite peppmusik, så blir det nog bra!
bussen går om en timme så måste skynda skynda.
Tjing


snabbis

Äntligen fredag igen, sitter ute i Tockarp hos mormor & morfar, moster är också här.
Vi åt middag för en stund sedan, KYLLING <3 det är nog den bästa maten i hela världen alltså, iallafall när det görs på rätt sätt. Ja, sitter å dricker något knepigt te just nu som mormor tvingade på mig, smakar röv gör det men det är bara att bita ihop å dricka å se glad ut, för mormors skull^^
Ska snart ta en kopp kaffe å lite glass å sätta mig i soffan med morfar och kolla friidrott, mysigt å vara här ute, allting känns så lugnt, ingen stress över hunudtaget.
bara pirr i magen, men det är ju av en helt annan anledning...

Stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag / Alexander
kan det annat än att pirra i magen när en fin människa skriver så till en?
Mer om det tänker jag inte säga, kanske skriver mer om ett par dagar eller när jag känner för det helt enkelt.
Men underbar är han.

Nu kallar glassen på mig alltså, jag hör det...
Tjingeling


ingen tid.

Oj, nu har det gått ett par dagar sen jag skrev sist men det är bara för att jag har fullt upp med skolan å sånt.
en del plugg nu, har fått läxor å skit och eftersom jag måste sköta mig så är jag död varje dag när jag kommer hem haha.
annars, jodå livet är underbart och speciellt dom 2senaste dagarna, tänker inte skriva mer om det för jag orkar inte folk som snackar, men det kommer kanske efter måndag eller något, eller inte alls, vem vet...
Imorgon drar jag till Örkelljunga, till mormor & morfar, ska vara där heeeela helgen och äta kyckling å sånt gott <3
sen på söndag ska jag nog på pippikalas hos Mli, hoppas hoppas hoppas jag lyckas skramla ihop pengar för jag måste säga hejdå, hon åker iväg MASSA LÅNGT BORT, MASSA LÅNG TID. sorgligt.

Nu ska jag skriva klart min ena läxa och tänka tänka tänka
:*


tankar såhär om natten

Det är jobbigt när man känner att ingen tror på en, när man bestämt sig för en sak och folk bara skrattar åt en.
Man behöver stöd ibland, för att orka dom där stunderna när allting känns fel.
Jag är mitt uppe i en förändring och nu visar det sig vem som kommer stanna kvar och bry sig, ja nu kommer sanningen fram.
+ att få höra att man både ÄR och SER ut som en slampa under loppet av kort tid drar ner en till botten, speciellt nu.
jag vill inte ha något att göra med någon som ser mig så, som ser mig som ett jävla sexobjekt för jag är fan mer än så och det ska jag bevisa nu.
Jag tar tag i mitt liv, från och med nu 00:00  blev jag SxE, alltså straight Edge, vilket menas med =
ingen alkohol, inga droger, inga cigg, inget sex och man kan välja till att vara vegan.
Yes, tills nyår ska jag klara det här och peppa mig nu, gott folk PEPPA MIG. jag behöver er.
Else är också PÅ, så det är hon & jag mot världen nu, ni tror oss inte, ni ska få se. ellerhur bby?

Nu ska jag sova bort natten, hoppas på att få sova bort förkylningen och hostan också för imorgon är det skola, massa saker som händer imorgon + att 2orna och 3orna är tillbaka, jag är nervös :O

dagens + Jens, underbar vän som har funnits där för mig så länge.
dagens - att jag är sjuk och blir aldrig frisk typ

sjuk & sånt.

Jag är sjuk och helt slut, förkyld som bara den, huvuder känns som cement och jag hostar så det känns som om lungorna ska komma upp nästan. Det är inte särskillt lägligt nu alltså, med tanke på att jag har skola imorgon och det är viktiga saker nu i början, jag känner ju inte ens till stället...
+ att jag skulle till tandläkaren imorgon med det blir att avboka det för skolan känns lite viktigare faktiskt.
Hm, sitter å kollar på en gilm samtidigt som jag skriver här, Historien om Liz Murray, den verkar helt okej men inget man blir glad av att titta på direkt. händer rätt läskiga saker om jag ska vara ärlig, men se den om ni har tid över...

Jag saknar honom, det gör jag.
men jag vill inte ha någon pojkvän, inte på lång lång tid.
och jag vill inte bli sårad igen, för det tar för lång tid att bli hel igen.
Jag har inte råd att förlora mer av livet, jag är ju mitt i det...



Snabbt om sista dagen på malmöfestivalen

Usch vad trött jag är idag, igår var sista dagen på Malmöfestivalen och jag var självklart där med dom bästa + några till.
Kom dit, gick hem till Jon och förfestade lite, hade sjukt trevligt å peppade.
Gick och kollade på Familjen som var riktigt jävla bra och vi dansade från början till slut och hade allmänt kul, träffade även Skaft lite snabbt efteråt, trevligt trevligt.
Meningen att vi skulle sett ett par band till denna kvällen men det blev inte av då vi stack hem till Jon igen å sen bort till Mölle, såg Dennis idag igen men jag var inte tillräckligt full för att våga mig fram, dåligt av mig :O
Kvällen var som sagt lyckad förutom att Jenys tappade sin mobil...
och jag höll på å få 800spänn i böter, shit alltså.
jag och Mathilda hoppade in i en buske å skulle pissa, sagt å gjort, när vi var klara så tändes en ficklampa såklart, och en arg röst som sa STANNA, jag fortsatte gå för jag trodde inte det var till mig ens, så han upprepade STANNA SA JAG.
vänder mig om och ser en baaaoutapolis med arg blick, han frågade om jag inte visste var toaletterna var, och jag sa nej för det visste jag faktiskt inte :O och sen babbla han en massa, jag sa förlåt, han bara tror du ett förlåt hjälper dig nu när du får 800kr i böter, ehm ehm nej, men förlåt iallafall.
Men jag fick inga böter som tur var ^^
SHIT, jag ska aldrig pissa i en buske igen, jag ska aldrig kolla på "rosa elefanter" igen heller.


Nu sitter jag hemma iallafall, min morbror och hans son William var här nyss, mysigt, jag älskar barn.
vi stack å käkade på McDonalds också, får ju passa på nu innan måndag.
Nej nu ska duscha å sen sova för jag är helt slut.
Tjing

gårdagens + Familjen, människorna
gårdagens - äckelgubbar och att tappa saker

Emmas Fritz :*
<3


skolstart, malmö, flogging molly.

Idag (igår) började jag ny skola, ny linje, japp en nystart helt enkelt.
Rönnowska HR1B går jag i numera och om jag ska vara ärlig känns det jävligt bra, när jag stod där och testade kockkläder och skor och serveringskläder, jag insåg hur kul jag kommer ha det dessa åren och jag längtar tills jag får komma ut i köket, vilket är inom några veckor *yeeeeeeeey*
Klassen är lite underlig men helt okej, jag tror jag kommer trivad skitbra.
Efter skolan stack jag till Nicolaiskolan (gamla skolan) och skrev ut mig, sorgligt å säga hejdå till alla lärare och jag fick en klmup i halsen, dom hade precis börjat lära känna mig ju, men dom önskade mig lycka till och jag ska å hälsa på någon gång, jag tyckte mest det var skönt att det bara var 1orna där och inte alla dom jag gått med och känner, fyfan vad jobbigt det hade blivit då :O
Men iallafall, sen stack jag hem i 20minuter sen åkte jag ner till stan och träffade Hampyss & Paka, så vi stack till malmö mannen, haha, kollade Flogging Molly (andra gången i år), dom var riktigt bra, precis som sist men saken var att jag inte var så pepp, eller full kanske man ska säga så jag stod mest stilla och lyssnade, skönt det också.
Jag & Hampyssen träffade Mli, Mathilda & Jon och en av hans vänner (Y)
snackade lite men sedan bestämde vi oss för att dra hem, alla ska ju upp till skolan imorgon men innan tåget bjöd Hampyss mig och Mathilda på älgkebab <3 omg, han är lika underbar som älgkebaben var, fiiifaan.

inget givande inlägg men kände att jag inte kunde gå å lägga mig utan att skriva här...
dagens + pirr inför att börja jobba i kök, flogging molly & Hampyss
dagens - jag måste klippa mina festivalarmband och ta ut piercingen nu inför köket, (suger hårt). och min mjölk är slut </3

saknaden är stor.

en jobbig natt fylld med ångest och saknad för en tid jag aldrig kommer få tillbaka.
men jag har fönädrats, insett mina misstag och brister, som en käftsmäll.
jag skrev en text till en gammal vän, jag hoppas du läser det.
och jag tror att du inser att det är till dig...

Jag hade en vän en gång, en sån vän som inte växer på träd.
hon var speciell & jag avgudade henne så, men jag lät henne aldrig få veta.
Hon fanns alltid där, dag in och dag ut, natt som dag.
Vi spenderade all vår tid med varandra, vi hade liksom inte tid att släppa in någon annan, dom fick inte plats i vår värld.
Vi pratade ofta om "vad händer sen?" "vart ska vi flytta då?"
 det fanns inget jag, och inget hon, det fanns bara vi, vi två, tillsammans.
och nu inatt när jag sitter och skriver dethär så inser jag hur mycket jag saknar den tiden för hur många onda blickar vi än gett varandra sista tiden så kan nog ingen förneka att vår vänskap var vacker & ärlig.
Vår vänskap var som en blomma, den vackraste blomman mitt i en brännande varm sommar som sedan dör ut när snön blir för tjock och döljer dess färg.
Men sommaren kommer åter, och jag hoppas vår vänskap likaså


Jag saknar dig (   SÅHÄR   ) mycket.


lite kaos i tillvaron, men så många fina ord.

Ingen nytt angående busskillen.

Malmöfestivalen - Tisdagen.
Åkte till stan (hbg) och mötte Sissa för att sedan sätta oss på tåget tillsammans med Steff +2killar (förlåt jag är dålig på namn) för att bege oss till Malmö.
kom till malmö 18:10 och vi skulle se Dropkick Murphys 19:00 så vi gick direkt till Stora scenen, träffade Hampus och några av hans kompisar och Emma och Malin och även en hel del som jag snackat med på bilddagboken också, kul.
Men väl där skulle jag träffa en kille som jag började snacka med i Måndags (alltså en dag innan), direkt när jag träffade honom var han konstig, typ sa direkt att han gillade mig och sånt, du känner inte mig?! Men han frågade om jag ville lära känna honom och ja visst, varför inte liksom?!
Vi kom överens om att vi skulle ses senare på kvällen och vi gick åt olika håll.
Jag hamnade med Hampus och hans kompisar, drack lite öl och åkte radiobilarna (haha), mys var det.
Men sen efter någon timme eller två träffar jag internetkillen igen och han kramar mig och säger att han verkligen gillar mig och jag upprepar gång på gång att han inte känner mig och redan här börjar jag ogilla honom mer och mer då han är så på. Iallafall så stack vi till Mölle men förflyttade oss ganska snabbt ner mot Casinot.
Träffar skit många goa människor men sen kommer internetkilles kompis fram till mig och börjar snacka, kallar honom K. jag och K retas lite, slåss lite på skoj och jag var sugen på något crazy.
Jag- kom vi badar
K- men man kan ju inte bada med kläder?
Jag- men vi badar nakna då!
Direkt efter detta samtalet går K till internetkillen och säger att jag stöter på honom och jag hamnar i en häftig diskussion om vad som hände och vad jag höll på med?! Jag gick därifrån som hans "ovän" då han drog upp Hampus (min bästa vän). Internetkillen gav pikar om hur han "ägde" mig gång på gång och nej, jag har varit i sånna förhållande förrut och den här människan har jag aldrig ens träffat förr, så jag dumpade allt som hade med honom att göra.
Så träffar jag en annan kille som jag kallar F, han var trevlig och glad och väldigt öppen och jag kände mig bekväm med honom så vi växlande borde ord och kyssar på någon trappa en bit ifrån alla andra.
Jag skulle precis gå till alla andra, kramade F och DÅ kommer internetkillen och slår F en sån smäll över huvudet så F flyger ner på marken och slår huvudet i trappan och internetkillen sparkar honom i ansiktet och jag och K försöker slita bort honom.
Jag var så sjukt förbannad så att benen skakade på mig och det fanns inga ord för min ilska men ÄNDÅ skulle internetkillen lik förbannat "prata" med mig, men jag hade inget att säga, jag ville bara att han skulle gå och han gick efter många "om" och "men".
Jag satte mig med F och pratade lite, bad om ursäkt hit och dit och fick försöka förklara situationen så gott det gick.
Vi sa hejdå och han gick hem.

Pratade med Hampus en hel del, tack för att du finns :)

Sen träffade jag en annan kille som heter Dennis, helt underbar kille.
han berättade helt öppet om sig själv som om det inte fanns något att dölja,
han fångade mig med en blick och inget mer blev sagt på en lång tid.
Hans ögon hade ett djup jag aldrig sett förrut, jag ville inte sluta kolla i dom.
Vi gick en runda och snackade om allt möjligt, han ville ha med mig hem till honom men inte,
för Else kom och mötte mig och vi gick hem till Jon, fick ett fint sms av Dennis på vägen hem :)

Jag kunde givetvis inte somna hemma hos Jon då vi låg 6pers på golvet på 2 tunna madrasser och alla gjorde konstiga ljud hela tiden när dom sov, helt mysko.
Men vid 7 gick jag och Hampyss till tåget och vi var tillbaka i Helsingborg vid 8-8:30 typ och jag åkte hem, duschade och bytade om, stack till skolan på hälsogrejj, stack hem igen men sen skulle jag ner till stan igen vid 15 så det blev inget sovande imellan heller.
Jag och moster käkade iallafall kebab på BOMB <--- ät där.
Sen stack jag hem och nu sitter jag här, dödstrött och ska skriva klart det här inlägget sen ska jag ringa min kakpojke och sen sussa gott.

Avslutningsvis vill jag säga att JAG ÄLSKAR DIG LINDA, jag kommer alltid finnas här,
genom skratt, genom tårar, genom skrik och slag om det så behövs. du betyder mycket.

avslut med busskillen. vinkväll med favoriter <3

ojojoj, kommer inte bli något givande inlägg idag och det där med busskillen blir nog inte mer än en middag nästa måndag med tanke på hans ålder haha, men tänkte skriva några sms som skickats fram & tillbaka idag.

JAG: jag hoppas att det funkar å skicka sms nu iallafall, det är jag från bussen (Emma)

J: Ja, det funkar fint. Har du lyst til at ses en dag? Smil fra Jonas

JAG: Självklart :) jag är nog skyldig dig mer än 1tjänst haha, Vad gör du då? puss

J: Vil du spise middag hos mig mandag?

JAG: Visst^^ Hur gammal är du förresten?

J: Jag er 33. Hur gammel er du?

JAG: OJ, jag är 17 :O

J:Oj ja! Men jed vil stadig gerne invitere dig på middag. smil. J

JAG: Ja, vi kan ju se...

J: Tip Top Super



SOM SAGT, 33 är way over gränsen för min del.
dock ser han inte ut som det, men 33 är nej, haha.

Annars idag, jag sov till klockan 15 och fick panik då jag skulle träffa Else vid 12 och jag skulle hälsa på hampus på hans jobb vid 10-11, men planerna förändrades snabbt.
Jag träffade iallafall Else i stan, hon hade piercat sig, Medusa <-- riktigt fint blev det iallafall, min snyggobrud.
Vi käkade lite, rökade lite, som vanligt sen fick vi värsta rycket, Vi måste göra något crazy, vi åker någonstans.
men något crazy blev tåget till Mli med en bag in box, myyyyys.
Hände en hel del jobbiga saker och det blev för mycket för mig så jag tog tåget hem redan vid 23, men den tiden jag var med dom var nice, jag har bra bryyyydar alltså ^^

nackdelen var väl att tåget gick i sönder i Ramlösa och jag missade sista bussen hem, men Hampus kunde räddat mig (som vanligt). men jag tog en annan buss som gick nästan hem till mig så mamma kom och mötte mig.
Så nu sitter jag här och snackar med fint folk och dricker vin i min ensamhet. helt ok.
får väl avsluta med att kakpojken är mer än okej ^^

Ny blogg, Nya upplevelser

Hej, då börjar jag om på ny kula igen då den förra var så deppig och tråkigt men nu har smöret smält och allting flyter på som aldrig förr.
Och det är såhär:

i lördes, när jag åkte till Linda hoppade det på en skitsöt kille i 25års åldern på samma plats som jag, han satte sig 2säten bakom mig fast på andra sidan och jag märkte hur han kollade på mig hela resan och han log.
Jag hoppade av i Örkelljunga och hann gå 50meter då kommer han springades efter mig och GER mig en dansk 100lapp och bara "du förtjänar verkligen denhär" sen springer han iväg igen, och jag var mest förvånad och fick fram ett litet tack och han vinkar.
Sen igår insåg jag att han har skrivit sitt nummer på 100lappen för han antagligen inte hade något papper :O :$
jag tvekade lääänge men skickade sms till slut....


Jag tänkte skriva i bloggen hur det utvecklar sig, och jag skickade ett blygt sms igår :

Hej, det är jag från bussen. vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag hoppas du har det fint och att det var otroligt gulligt av dig :*

Men han kunde inte läsa det då jag skickade via parlinos hemsida så jag fick ett halvförvirrat sms på engelska tillbaka där han skriver att det syns inget för han har dansk telefon men han undrade om det var jag från bussen som hoppade av i Örkelljunga, för han hoppades verkligen att det var så.
Sen skrev han ett nummer jag skulle prova & Jonas/Åsljunga.

DAAAAMN, åsljunga, jag är nervig, fifan ;O

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0