ny blogg

NY BLOGG:
iamdreaming.blogg.se

Där hittar ni mig i fortsättningen, jag hoppas ni följer med.

Du är kärleken för mig,

Kärlek för mig är att ligga i din famn och studera dig när du sitter och kollar på något som du finner intressant,
Kärlek är när jag känner doften av dig och när ditt skägg river mot min kind och jag ler, jag ler så fort jag tänker på oss.
Jag kan inte hjälpa att jag drömmer om en framtid där du har huvudrollen i mitt liv, och jag vill uppleva världen tillsammans med dig.
Jag vill gå på alla stränder och bada fötterna i alla hav, jag vill hålla din hand genom varje stad.
Andreas




fredag och jag babblar om allt.

Det är fredag och jag är trött, klockan är närmare 13:30 och jag funderar starkt på att gå å lägga mig igen,
Denna veckan har det inte hänt mycket alls, jag har spenderat all min tid med Andreas, kollat film och myst och det är absolut ingenting att klaga på. Men jag är rastlös, jag blir ännu mer rastlös när jag vet att alla festar ikväll och jag är sugen.
Det var längesen jag sminkade upp mig ordentligt och hade sådär galet kul med en ordentlig fylla, jag vill.
Om 5dagar fyller jag 18år, och här kommer en lista på vad jag ska göra:
Skaffa ica-kort
tatuera en feting
gifta mig
köpa cigg + folköl

rita mig ett körkort (har inte råd med ett riktigt)
Jag har planer till allt och jag börjar så smått acceptera att det inte blir någon festival för mig men jag är ganska nöjd ändå, jag tänker ha en minifestival i mitt rum, tälta å supa. 20kr för en 2dagars biljett. Hör av er till mig om ni är sugna höhö

Min frukost imorse var inte att leka med kan jag lova, 2korvar med bröd + chokladkakor + cola, seriöst Else jag kommer väga 600kg före dig, det kan jag sätta pengar på.
Nu har jag dock ont i magen + att jag tror att jag har urinvägsinfektion HAAAH, vad roligt livet är idag.
Ska dricka 2liter vatten nu, för det ska man tydligen göra för då kissar man ut bakterierna?! eller ja det står inte DRICK 2LITER VATTEN men det står drick mycket vatten och 2liter vatten ÄR mycket vatten, ni fattar nog...

Snart flyttar min Sthlmsbrud hem till Skåne&Mig igen, körkort, roadtrip och jävlar vilka fyllor som väntar på oss.
Jag längtar, det gör jag, mer än jag längtar efter något annat just nu...

Nu ska jag hälla i mig vatten + sminka mig. kanske gå bort å gunga och lyssna på musik.
YAY, 5dagar kvar 5dagar kvar, 5dagar kvar, 5dagar kvar. suckers.


Tisdagnatt.

Var det någon mer än mig som nyss såg Brothers & Sisters?!
Jag sitter här och har myskväll med mig själv, tända ljus, tjejtidningar, te, glass och en varm filt, blädrar lite mellan kanalerna och fastnar på 5an framför B&S, oh gud, jag fastnade direkt och slutet? jag grät som ett barn och tårarna rinner fortfarande, JAG måste se nästa avsnitt. helst nu.

Annars så har jag inget vettigt att skriva, jag känner mig ensam även fast jag inte är det.
Jag sitter mest och undrar vad alla gör just nu och var dom är, speciellt vart min bästa vän är när jag behöver henne som mest!

knasig dag, knasigt liv, knasiga jag.

ord

Jag känner mig nere, egentligen utan anledning
Jag vågar inte säga sanningen men inte heller ljuga,
Jag känner mig ensam fast jag har sällskap dygnet runt,
Jag har ett dröm att fånga, men jag vågar aldrig ta chansen.

Fredag, Lördag, Söndag

Det är söndag och jag har haft den bästa helgen på riktigt länge.
Blev att jag åkte till Örkelljunga i fredags, hem till Poppo där Danne, Felix & Limme var. Drack lite öl å chillade hela kvällen,
På lördagen åkte jag hem till mormor&morfar, tänkt att jag skulle stanna där men när klockan slog 00:00 insåg både jag och Poppo hur tråkigt det var å vara själv så han kom ut å hämtade mig. Promenerade mitt i natten också, jag var räddddd.
Tur jag är biffen så ingen vågade röra oss alltså!
Sedan blev det film tills vi slocknade.
Idag söndag har varit en seg dag, skulle åkt hem vid 13 men vi fastnade framför Guitar Hero så det blev att jag tog bussen hem vid 15 och sedan jag kom hem har jag suttit här.
OH juste, mitt personbevis som jag har letat efter (till mitt ID) i en vecka fann jag i papperskorgen, jag älskar såna stunder.

Det börjar bli mörkt ute & jag känner mig ensam, Tobias kanske kommer hit å soovor, jag kan inget annat än att hoppas för jag är sällskapssjuk och han är det perfekta botemedlet.


Hi5 för mitt & Filips samtal i fredagsnatt btw, ha aldrig mobil när du är påverkad!

Torsdag, 13dagar kvar.

Men det var väl självaste...
Jag har storstädat här hemma, eller ja i mitt världskrig med annat namn mitt rum.
Men jag hittar fortfarande inte mitt personbevis & inte heller en bok som är försenad 1,5månad, tusan också.
Får ta ett ryck i köket imorgon och kolla om dom ligger där annars är jag ganska körd.
Just nu sitter jag och dricker te och väntar på att håret ska torka så jag kan platta det innan jag lägger mig, (ja, jag fixar håret innan jag lägger mig).
Jag har varit ganska nere dom senaste dagarna men den här dagen har var riktigt bra, speciellt nu på kvällen.
Jag har fixat och donat och pratat med min underbara pojkvän i telefon och ja hur ska jag någonsin kunna beskriva vad jag känner för dig, omöjligt.

Nu är det såhär att jag tänker självklart gnälla lite idag också, jag kommer alltså fira min 18års dag SJÄLV då alla mina vänner kommer befinna sig på festival, jag har firat min födelsedag på den festivalen dom senaste åren men detta året sätter min ekonomi stopp för den saken.
Det känns självklart jobbigt att inte kunna umgås med dom människor som står en närmast på sin dag.
Men jag hoppas att dom får den roligaste veckan på året, det är det Siesta handlar om, lycka.
Livet är orättvist.

Veckan.

Det var ett par dagar sedan jag skrev sist om nu har det hänt en hel del men jag lär säkert glömma skriva om hälften.

Tisdag: Idag var vi på restaurangen (Parapeten), där vi hade öppet för första gången sedan det nya schemat (varmkök).
Min grupp hade inte direkt mycket att göra, jag fixade med laxcrepes, Magnus med grönsaksbordet och Timmy gjorde antagligen något svårt men jag har glömt vad.
Vi hade alltså buffé och det erbjöds allt mellan smörgåstårta till revbensspjäll till lax med nypotatis, allt man kan tänka sig alltså.

Onsdag: Idag var en sjukt stressig & jobbig dag och jag vaknade redan klockan 6 på morgonen trots att jag hade ställt klockan på 9, nervositeten inför arbetsintervjun som började 11:15 tog över helt men som tur är fick jag träffa min födelsedagstjej Else innan så hon lugnade mig en hel del, intervjun gick hur bra som helst fast vi pratade mer om andra saker än om just jobbet. Får besked om ca 2veckor så jag hoppas att ni håller tummarna för mig nu.
Efter arbetsintervjun sprang jag till skolan där jag hade en kvart på mig att gå igenom och skriva en meny tills på Måndag, som tur va hade Timmy & Magnus gjort en del redan.
Efter det hade jag Mejeriprov där jag fick 1poäng ifrån VG, surt.
Slutade runt 14 och åkte hem och tvättade, kvällen slutade i kaos och jag har inte gråtit så mycket på mååånga månader men det gick över och innan jag somnade skrattade jag i telefonen åt min söta pojkvän.

Idag (torsdag): Som alltid när jag gråtit så blir dagen efter galet seg och jag vill egentligen bara stanna hemma och sova men eftersom jag började 09:30 så fick jag lite sovmorgon. Hade svenska i en timme där vi gick igenom saker inför kommande prov. Efter det var det dags för Programelevråd där jag och Niklas är representanter från HR1b, vi fikade och diskuterade om hur dålig maten faktiskt är (som vanligt), att vi borde få ersättning för pengar vi lagt ut på resor  fram och tillbaka från olika gym osv. En massa sånt.
Mötet tog 1timme och sedan slutade jag, så nu är klockan 12:40 och jag sitter redan hemma, ska nog stänga av min mobil och dator och bara vara själv, dricka te, städa och fixa med pluggandet.

Imorgon är det fredag och med tanke på att jag inte har ett öre blir det väl att jag får sitta å mögla här hemma.

mitt hjärta.

It's burning up in here
Even though the bed is cold on your side
I'd rather die
then spend this night here without you
 <3

Texten ovan skrev precis min underbara Andreas till mig, oh vad jag tycker om dig hjärtat!

Dagarna bara rinner iväg och jag hinner inte ens blinka.

Söndagen blev helt underbar med mitt hjärta, förutom att han satte mig vid wow när han skulle till affären, jag skulle egentligen bara acceptera en inbjudan och följa efter men saken är att dom hann börja, och Andreas är healer och jag fattade ingenting. Dom bad mig att trycka på vissa knappar men lätt när man aldrig gjort det ?!
Så det slutade med att jag halvlyssnade på vent med ena örat, pratade med mamma i telefonen, skrev med någon på chatten + att jag panikgrät helt hysteriskt.
Jag blev ledsen för att jag fick panik och ville inte göra Andreas besviken samtidigt. Jag är nog världens största tönt.
Men han kom hem och tröstade mig och skrattade åt mig, men sen satte jag mig i soffan och åt massa glass så jag blev glad igen.
Vi somnade runt 2, tillsammans, första gången på mååånga veckor som det händer.

Idag (måndag) vaknade jag panikslagen 06:55 och bussen går 07:02, men det fanns ingenting att göra åt saken så jag tog det lugnt och fixade med sakerna i lugn och ro, Andreas gjorde mackor & te till mig och pussade mig sådär mysigt som det är på morgonen.
Blev att jag tog bussen 08:02 istället och 1timme senare befann jag mig på restaurangen, en halvtimme försent men det var ganska lugnt.
Blev en stressig dag idag dock, vår station marinerade och grillade kyckling, gjorde pommes, vi satte sky & fixade även med uppläggningsgrönsaker till morgondagen.
Imorgon öppnar vi igen, första öppetdagen i varmkök och jag är ganska nervös med tanke på att jag inte fick något schema idag, så jag vet inte vad jag ska göra imorgon ens och det gör mig halvt frustrerad.
Men dagen har varit rolig, och & Filip hade vattenkrig som pågick hela dagen och det slutade med att han sprutade vatten över hela mina byxor och hällde vatten i min kockrock, så hämnden blev att jag tog den sprutsaken som man sprutar ren smutsdisk med, sprutade ner heeela honom. Det blev en blör fredskram och jag fick bjuda på en cigg, sen var vi glada igen.
Kom hem runt 15, somnade vid 16 och sov till 19, mamma väckte mig med middag på bordet, kycklingwok nomnomnom.
Nu sitter jag och är mest seg, funderar på att hoppa in i duschen, fixa håret och sedan lägga mig igen, det hade varit galet skönt men innerst inne vet jag att jag borde, plugga...


Vi är busiga, du & jag!


Lördagnatt eller söndagmorgon?!

Hallå, det är lördag eller ja klockan är ju över 00:00 så det ses väl som söndag nu då?!
Vi vaknade 19:30 idag, grattis till oss som antagligen har sovit bort en solig och varm dag med tanke på att det fortfarande var varmt ute vid den tiden. Men mysigt var det och det var skönt att få sova ut.
Kan ju nämna att gårdagen (fredag) hade sina upp&ner gångar, jag flippade ur och var tvungen att gå ut och lugna mig, det slutade på lekplatsen på en gungna och jag gungade så högt att jag nästan kunde nudda molnen.
Men jag lugnade mig och det blev en underbar kväll iallafall, somnade på soffan vid 1 men vaknade igen klockan 5 på morgonen och jag och Andreas skrattade mest, åt pommes och tog knasiga foton, vi slocknade i sängen runt 9 på morgonen och det var så mysigt och jag hade kunnat ligga där i sängen fortfarande.

Dagen eller ja kvällen har spenderata framför tvn, kollat på inredningsprogram och disskuterat fram och tillbaka var gäller just inredning och med det kom vi fram till att vi faktiskt är läskigt lika ibland.
Just nu står Andreas i duschen och jag står i kö, ska bli intressant med tanke på att jag knappt kan röra mig pga boxningspasset igår, jag är helt slutkörd och har ont i varje muskul i hela kroppen.
Men kul var det och jag körde stenhårt och tränaren berömde mig.

Jobbiga just nu är att helgen snart är över, jag hade behövt fler dagar ledigt för att rätta till min sömn och för att kunna känna mig ordentligt utvilad men nu är det bara 1hel vecka kvar, sedan måndagen veckan efter sen är vi lediga i 1vecka OCH GUD vad jag ska njuta av varje dag.
Denna terminen är snart slut och jag har en hel del prov att ta igen men det kommer jag fixa, bara jag får G i det mesta är jag nöjd. Jag klarar det, vi klarar det tjejer!

Ska ju på arbetsintervju om 4dagar och jag är nervös, vill göra ett bra intryck och jag behöver verkligen jobbet mer än någon annan just nu känner jag. Så håll tummarna för mig.

Torsdag igen.

Godkväll, jag mår bra som fan nu och huvudvärken har gått över.
blev inte att jag träffade Tobias idag även fast jag vill mer än mest men det blev något problem så vi får ta det någon annan dag.
Idag har jag lyssnat på kalasmusik, Bob Marley, Governor Andy, Kapten röd och bara gungat med.
Nu sitter jag å lyssnar på red red wine som har gått på repeat här i en timme nu, den texten är sjukt bra.
Och jag är uttråkad och texten är inte ett dugg sammanhängade men det struntar jag i.
Imorgon är det fredag och jag ska kanske till Andreas men han har fortfarande inte hört av sig och jag är inte förvånad men om han nu vill att jag ska komma får han fan slå mitt nummer och trycka på grön lur ganska snart.
Annars blir det antagligen att jag åker till Örkelljunga som sagt, till Pontus och tar det lugnt hela helgen. Nu när jag tänker på det så är det faktiskt ganska lockande, mhm.
Vi får se hur det blir med den saken.

Boxning imorgon också & jag är taggad till 1000, nu ska Michaela åka på spö igen mohaha.
Jag längtar, längtar efter att träffa massa människor.
Jag har fått ensamångest och måste ha människor runt mig hela tiden, någon måste helst sova hos mig på nätterna också, VARJE natt.
Men imorse åkte Else hem så nu är jag ensam iallafall och det kliar i fingrarna, jag vill härifrån.
En liten jag kan inte fylla min stora säng, jag vill ha sällskap NU.


JAG SAKNAR DIG



Tosdag och jag vill inget alls.

Tosdag klockan är lite över halv 2 och jag är segast i hela världen, har ingen lust till någonting annat än att sova men Tobias ringder nog snart så jag vågar inte slänga mig i sängen. Min huvudvärk idag är hemsk och jag vill bara spela GH egentligen och dricka te hade varit gott.
Känner mig ganska nere idag och det är dåligt väder fortfarande, jag vill ha pengar så jag kan sätta mig någonstans och ta en hela-dagen-fika.
Jag saknar Andreas sådär mycket så det känns i hela mig också, jag träffade honom för 3dagar sedan men det känns som flera veckor sedan sist ändå.

Eftersom jag inte kommer skriva något vettigt mer idag så kan jag lika bra sluta direkt.
hej

Onsdagnatt/Torsdagmorgon?!

klockan är närmare halv 3 på natten och jag kan inte somna, har precis pratat med Andreas i 2timmar i telefon,  om absolut inget vettigt alls som vanligt & fan vad såna samtal är sköna.
Jag är ledig imorgon vilket är underbart men jag har dock en sovande Else i sängen som ska upp om bara några timmar, men medans hon stressar runder imorgonbitti ska jag bara vända mig om och dra täcket över huvudet och somna om, underbart!
Imorgon eller ja senare idag efter att jag har sovit så är det tänkt att jag ska träffa Tobias, hoppas jag vaknat till liv då bara.
På fredag ska jag antingen till Andreas eller så drar jag till Örkelljunga, får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag försöka dra mig härifrån och få lite sömn.
gonatt

Onsdag hela veckan.

Det är onsdag, det regnar och blåser och jag är kramsugen.
Kan ju också nämna att det blåser så mycket att jag nästan blåste förbi ingången till skolan innan, suck.
Sitter i skolan nu och borde skriva mitt arbete om te som ska vara inne om 3veckor och jag har inte ens börjat, 3veckor är lång tid egentligen men jag har så svårt att komma igång så det lär väl bli gjort natten innan som vanligt.

Igår var jag på restaurangen igen, bankade kött och dubbelpanerade schnitzel och stekte det, stekte även potatis & svamp, till 60-80pers puuuuh det blir varmt kan jag lova.
Efter skolan åkte jag hem och fixade lite och efter en stund kom Else hem till mig och vi spelade spel och drack te, alltid lika skönt att träffa henne.
Sedan GICK vi faktiskt ner till stan, till kärnanparken för vi skulle säga hej till Tobias och han kompisar men när vi kom så gick dom så på väg hem till moster gick vi kanske 70meter bakom dom, surt för jag ville träffa honom ju.
Ja men vi gick vidare till konsum och köpte choklad, cigg och chips och begav oss hem till moster och kollade på serier halva natten.

Vaknade 09:45 imorse och jag började 10:30 så det blev att stressa till skolan, nyvaken, trött och förvirrad som jag alltid är på morgonen. Fick för mig att jag hade tappat min väska men efter en stund insåg jag att jag hade den över axlen, skiitbra.
Men nu är jag i skolan iallafall, slutar om 20minuter så då blir det att åka hem och duscha och ta det lugnt hela dagen och imorgon är vi lediga så jag får äntligen sova ut ordentligt.

Skriver kanske mer ikväll om jag lyckas hålla mig vaken.

Måndag, luktar fisk men ska inte klaga!

Måndag och jag lever, jag är vaken OCH jag kom till skolan.
helgen har varit kalas tillsammans med Andreas och jag saknar det redan, snart helg så då får jag väl gå dit med tanke på att pengarna inte börjat rulla in än, men det kommer det kommer.
Det första jag ska göra när jag får pengar är att köpa cigg + öl och sätta mig någonstans tillsammans med någon och bara känna att jag lever igen, om det bara är för kvällen så ska jag fan njuta. oh vad jag längtar till den dagen nu.

Idag fortfarande, fick sovit ett par timmar inatt innan klockan ringde och jag behövde gå upp, Andreas satt vid datorn och la sig hos mig en stund och försökte intensivt övertala mig till att stanna i sängen hos honom hela dagen och gud vad jag ville men jag behövde verkligen åka till restaurangen och vara med på genomgångarna
Men när jag öppnade ytterdörren och steg ut i ett regn och en kyla som bet i kinderna ville jag bara vända om till hans varma famn, buhu.
Men icke, jag bet ihop hela dagen trots min nackspärr och trots ryggont.
Idag filéade vi rödspättor och lukten av fisk sitter i fortfarande, iallafall så enkelpanerade vi, dubbelpanerade och friterade. Vi ska ju lära oss olika tillagningsmetoder så varför inte ta allt på samma gång, men jag är fortfarande rädd för stekbordet USCH.

Efter skolan blev det att åka hem och göra det jag gör bäst, absolut ingenting men som vanligt är det ensamt och tomt och jag önskade mest att jag satt i Andreas soffa medans han spelade wow SÅ mycket betyder närhet nu, bara att ha honom i närheten, pussa ibland, höra honom skratta. Allt det lilla betyder så mycket för mig. Han betyder mycket.

smööööörigt jag vet och det är nästan äckligt och om Andreas läser så slår jag nästan vad om att han skakar på huvudet och tycker att jag är töntig nu, men isåfall PUSS PÅ DIG OCKSÅ.

Nu kommer bilder från när Sthlmbruden var nere:







Söndag, nejtack.

Klockan är kvart i 4 och jag öppnade precis ögonen och småpanikade över att jag inte kommer ihåg att jag somnade igår, eller var någonstans?
Hetsätit pommes till frukost som jag inte har ett minne av att vi lagat men med lite örtsalt på funkade det också.
Nu sitter jag och tittar på en sovande Andreas, han är finast i hela världen + massa mer.
Jag är lika förvirrad idag som jag var igår, det är störigt.
Men sanningen är väl att jag somnade på soffan och A lagade pommes när jag sov. skittråkigt.
Jag har absolut inget alls att skriva om idag, för det har ju inte hänt något för jag vaknade ju precis.

eller jag hade fått ett sms från Emelie, hon var på väg hem till Sthlm nu, det är sorgligt för jag kommer sakna henne men jag hoppas hon kommer ner snart igen för hon är precis den jag behöver när balansen sviker.

Löööööördag

Jag lever, jag är vaken, jag är pigg, jag är pepp, jag är så jävla rastlös!
Har varit det i många timmar nu men A har legat och sovit på soffan och jag har mest sprungit runder som ett fån.
Jag vill göra allt på samma gång men samtidigt absolut ingenting, kombinera det och du gör min dag.
Det är lördag till 100% och jag känner mig både här och där. alltså förvirrad och det märks nog i mitt inlägg också.
Jag har velat gå till affären i flera timmar för att köpa cigg men har jag kommit någonstans? icke. men det händer nog snart för nu lever A igen :D

Idag är sista dagen med sol och det gör mig deppig för jag vet hur nere jag blir av regn och moln + att det är 26dagar till siesta OCH JAG SKA INTE ENS DIT! det gör mig ledsen för alla mina vänner ska vara där och det betyder att ALLA missar min 18årsdag. jag viiiiiill dit, jag vill fira min födelsedag med dom så som jag gjort dom senaste åren.
Men jag har inga pengar.
ge mig 750kr till biljett + 500kr till alkohol + cigg + resa + sovsäck och sovplats och jag ska älska dig i restan av mitt liv.

overandout.

lördag?!

Antar att det är lördag nudå. seg fortfarande.
ska röka, orkar inte, går nog å lägger mig igen, hej.

Fredag efter bradag.

är det dagar som idag man ska orka skriva blogg?
ööööh.
Andreas kom hem vid 3 tillsammans med Linn & Kalle som skulle sova här, det blev en härlig kväll och satan vad vi krängde.
Vi gick och la oss vid 6 eller något och jag somnade diiiirekt i andreas famn, sov till halv 1 vilket är jävligt bra för jag trodde jag skulle sova bort hela denna dagen men icke.
Har precis duschat å sådär, sminkat mig lite, ätit lite godis från igår. Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem från affären så jag kan få en godmorgonpuss, nomnomnom.

RSS 2.0