pigg & glad

Gårdagen inlägg publicerades för en stund sedan, mitt internet har levt sitt eget liv dom senaste dagarna så hinner man göra något utan att internetet stängs ner så ska man vara glad.
Idag slutade jag 11:20 och det var underbart, med tanke på hur fint väder det var så gick jag från skolan till stan och kollade lite, sen upp för alla kärnantrapporna och bort till sjukhuset, där tog jag bussen till affären och handlade hem massa till mamma som fortfarande är sjuk, hon kräks inte mer men hon är helt slut efter gårdagen. stackars min lilla mammi.
Men promenaden var helt underbar och jag känner mig så mycket piggare på att göra saker när solen lyser. Ska strax ta en fika sen ska jag se om jag hittar några jobbannonser också.
Jag, Sandra, Michaela & Sophie lämnade in vårt svenska arbete idag om film på 1900-talet, blev ca 30sidor så vi hoppas på högt betyg nu.
Känns skönt att jag kommit igång med skolan ordentligt nu, ligger inte efter i så många ämnen längre, har lite att ta igen på Svenskan och Engelskan och sen någon uppgift i psykologin och ett prov i hygien. Det är lite om man tänker på vad jag hade innan.

Imorgon ska vi dansa på idrotten, popping. ska bli kul som fan, segt att vi slutar 15:15 på en fredag bara men det får man ju ta, sen efter skolan blir det väl att jag åker till Andreas om han vågar ha mig där med tanke på att mamma är sjuk, hm, men jag SKA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0